Julieboyeu -

(....)

  • 08.01.2013kl.19:57
  • Kategori: Blogg
  • kommentarer: (6 )

(Eneste bilde jeg hadde tilgjengelig)

Hei, jeg vet jeg sa at det kom til å komme masse innlegg i dag. Men på pc-en min slettet jeg brukeren min og lagde en ny, så jeg hadde ikke alle de kule bildene mine. Så nå bygger jeg etterhvert opp en mappe med masse bilder jeg skal bruke til bloggen min. I morgen har jeg masse bilder jeg skal bruke, jeg lagret selfølgelig alle filene mine på den gamle brukeren på admin-kontoen på pc-en, jeg må bare overføre dem til min bruker + legge til nye. Og forresten unnskyld for uoppfinnsom overskrift (hehe) Fant ikke på noe annet!

Vi ses i morgen, ha en fin kveld videre!

 
Dato.08.01.2013 klokken.19:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Fint å være tilbake!

  • 08.01.2013kl.18:35
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Hei alle søte små!

Som overskriften sier er jeg tilbake fra en litt for lang pause fra bloggen. Jeg har virkelig savnet å blogge, å gleder meg til å starte på igjen :) Jeg er helt fullpakket av gode ideer til innlegg, og håper dere vil lese dem etterhvert som de kommer. Siden det er første dag tilbake her så kan dere forvente mange innlegg fra meg i dag, men til vanlig blir det 1-2 innlegg hver dag. Jeg elsker å ha venner på blogg.no og det er vennene (og topplistas) blogger jeg leser, så bare legg meg til ♥ Jeg gleder meg kjempemye til å begynne på igjen! 
Dato.08.01.2013 klokken.18:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Julie

11 Tromsø

Jeg heter Julie og er 11 år gammel. Jeg blogger om hverdagen min, ting jeg er interessert i og ting jeg synes er viktige. Jeg kommenterer alltid tilbake :)


DesignIna Anjutahits